Kassa

  Delsumma
  Frakt
  Totalsumma (inkl. moms)
  Moms

  Prenumerera på vårt nyhetsbrev

  Få 10% rabatt på din nästa beställning

  Genom att prenumerera godkänner du vår integritetspolicy och att Holdit kan skicka riktad marknadsföring till dig via e-post.

  Leverans & Betalning

  Filter & sortera

  Sortering

  iPhone 12 Pro skal

  Mobilskal iPhone 12 Pro

 • På Holdit erbjuder vi flera varianter av iPhone 12 Pro skal att välja bland så att du ska hitta ett som passar dig och dina behov. För idag använder vi mobilen mer än någonsin och för de flesta är skalet ett givet tillbehör till telefonen. Skal används idag inte bara till att skydda din lur utan det är också en riktigt snygg detalj som kan göra att hela din outfit lyfts. IPhone 12 Pro skal hjälper till att skydda mobilen från slitage och repor samt ger den ett nytt utseende som du kan variera efter behov.

 • Så vilket skal bör du välja? Bland våra toppsäljare har vi de tunna silikonskalen som finns i säsongens alla trendfärger. Designen är utformad för att klä in och täcka hela mobilen och formar sig därför efter både volymknappar och kanter. På så vis minskar risken för att telefonen får onödiga repor eller skador samtidigt som du behåller den smidiga känslan. Skalet är även väldigt greppvänligt och ligger bra i din hand. Letar du istället efter ett mer minimalistiskt och slitstarkt iPhone 12 Pro skal finns våra Seethru skal med en tjockare bumperkant, framtagna för att skydda din mobil lite extra. De tonade nyanserna på skalen låter din mobil stå i fokus. Vi lägger stor vikt vid att kombinera både funktion med trend för att du aldrig ska behöva kompromissa.

  Letar du efter ett enkelt och smidigt skal? Då har vi det perfekta skalet för dig, det är nämligen vårt Slim skal. Skalet är precis som det låter, tunt och smidigt. Detta skal är gjort av ett hårt material och är inte lika mjukt som vårt silikonskal. Skalet är 1mm tunt och ger ett heltäckande skydd. Ett perfekt skal för dig som gillar att ha din mobil i jeansfickan och vill ha ett skal med en matt yta.

 • För att skydda hela din mobil på bästa sätt rekommenderar vi att du kompletterar ditt mobilskal iPhone 12 Pro med ett skärmskydd i glas. Välj mellan heltäckande, transparenta eller skärmskydd med privacyglas. Alla våra skärmskydd har benämningen 9H, vilket är ett av de starkaste och tåligaste glaset på marknaden. Ge ditt nya skal en personlig touch genom att addera stickers. Köp till ett matchande Laptopfodral eller AirPodsfodral och gör din look komplett


  Trådlös laddning
  Oavsett vilket typ av skal som passar dig bäst är alla våra mobilskal kompatibla med trådlös laddning vilket gör att du enkelt kan ladda din mobil på en trådlös laddare utan att behöva ta av skalet. Samtidigt är hållbarhet en viktig faktor och våra skal är miljövänliga och alltid tillverkade i 100% veganska material.