Kassa

  Delsumma
  Frakt
  Totalsumma (inkl. moms)
  Moms

  Prenumerera på vårt nyhetsbrev

  Få 10% rabatt på din nästa beställning

  Genom att prenumerera godkänner du vår integritetspolicy och att Holdit kan skicka riktad marknadsföring till dig via e-post.

  Leverans & Betalning

  Filter & sortera

  Sortering

  iPhone 12 Mini Skal

  Skal iPhone 12 Mini

 • Letar du efter ett iPhone 12 Mini skal men vill slippa välja mellan att det ska vara praktiskt och skyddande eller trendigt och snyggt? Holdit har ett stort utbud av mobilskal till iPhone 12 Mini så att du ska kunna hitta en favorit som funkar för just dig och dina behov. Mobilen har blivit en av våra mest använda ägodelar och är ofta en dyr investering. Det är därför inte konstigt att vi vill ta bra hand om den så att livslängden blir så lång som möjligt. Genom att använda ett iPhone 12 Mini skal håller du mobilen skyddad från repor och yttre påfrestningar som annars hade kunnat resultera i tråkiga reparationskostnader.

 • Samtidigt är mobilen mer som en accessoar än bara en telefon. Ett mobilskal kan användas för framhäva din personliga stil på samma sätt som kläder och mode. Något du kan variera efter humör, outfit och tillfälle. Gillar du den stilrena looken har vi stöttåliga Seethru-skal i flera trendiga färger. För en mer slimmad passform finns ett brett utbud av iPhone 12 Mini skal i silikon. Silikonskalen har blivit en av våra mest populära produktkategorier och följer alltid säsongens trender och färger. På Holdit jobbar vi alltid för att använda de mest hållbara materialen i våra produkter. Vi är stolta över att kunna erbjuda ett helt veganskt sortiment och en stor andel produkter tillverkade med återvunna material.

 • När du väljer ett iPhone 12 Mini skal från Holdit kan du vara säker på att få den perfekta kombinationen av funktion och trend. Skalen är designade för att passa ihop med resten av vårt sortiment och fungerar därför perfekt tillsammans med exempelvis skärmskydd. På så vis ger du mobilen ett komplett skydd för både fram- och baksida. Eller varför inte matcha ett iPhone 12 Mini skal med ett Airpodsfodral eller laptopfodral i samma färg? Här hittar du allt du behöver för att ge din mobil det perfekta skyddet.