Kassa

  Delsumma
  Frakt
  Totalsumma (inkl. moms)
  Moms

  Prenumerera på vårt nyhetsbrev

  Få 10% rabatt på din nästa beställning

  Genom att prenumerera godkänner du vår integritetspolicy och att Holdit kan skicka riktad marknadsföring till dig via e-post.

  Leverans & Betalning

  Filter & sortera

  Sortering

  Samsung S22 Plus Skal

 • Har du en Samsung Galaxy S22 Plus som du vill skydda och förlänga livslängden på? Då kan vi hjälpa dig. Har du investerat dyra pengar i en Samsung S22 Plus så är ett skal från Holdit ett billigt alternativ för att undvika reperationskostnader. Hos oss på Holdit hittar du tunna och heltäckande Samsung S22 Plus skal. Skalen är tillverkade av silikon och formar sig efter telefonens alla kanter på absolut bästa sätt. Den förhöjda kanten runt kameran skyddar även kameralinserna från oönskade repor.

 • Alla våra Samsung Galaxy S22 Plus skal är endast 0,8mm tjocka. Önskar du skydda din telefon men samtidigt inte uppleva att mobilen känns klumpig så är alltså våra skal perfekta. Ytan på våra silikonskal är åt det strävare hållet och ger därför en greppvänlig känsla. Alla våra skal till Samsung Galaxy S22 Plus är tillverkade av 100% veganska material och innehåller endast återvunnen PC. Vi använder återvunnet papper och minimalt med plast i alla våra förpackningar för att minska vårt avtryck och kunna säkerställa för våra kunder att de bidrar till en bättre framtid.

 • Missa inte att kolla in vårt resterande sortiment. Vi har ett stort utbud av produkter som du kan mixa och matcha med ditt skal till Samsung S22 Plus. Varför inte skydda din dator med ett Laptopfodral i samma nyans som mobilskalet? Eller addera stickers för att göra ditt skal ännu mer personligt? Möjligheterna är många.

  Beställ innan klockan 14.00 och din order skickas från vårt lager samma dag. Vi erbjuder alltid gratis frakt och leveranserna är självklart klimatkompenserade.