Kassa

  Delsumma
  Frakt
  Totalsumma (inkl. moms)
  Moms

  Prenumerera på vårt nyhetsbrev

  Få 10% rabatt på din nästa beställning

  Genom att prenumerera godkänner du vår integritetspolicy och att Holdit kan skicka riktad marknadsföring till dig via e-post.

  Leverans & Betalning

  Filter & sortera

  Sortering

  Samsung S22 Ultra Skal

  Skal Samsung S22 Ultra

 • Hitta ditt nya Samsung S22 Ultra skal och massor av andra mobiltillbehör hos Holdit. Oavsett vilken stil eller telefonmodell du har finns det garanterat något i vårt breda sortiment som kommer locka. Mobilskal är inte längre bara en produkt som skyddar din telefon. Med ett Holdit-skal ger du dessutom mobilen ett helt nytt utseende som du enkelt kan variera efter behov och humör. Addera en färgklick till din outfit eller matcha telefonen med handväskan. Möjligheterna är många och endast din kreativitet och stil avgör vilket skal som är rätt för dig.

 • Här hittar du tunna Samsung S22 Ultra skal i flera färger. Gemensamt för skalen är att de är tillverkade i mjukt silikon för att på så vis omsluta hela telefonen och skydda både knappar och kanter. Den ultratunna passformen gör att skalet inte känns klumpigt utan behåller den slimmade känslan som Samsung S22 Ultra har. En repig telefon är det få som uppskattar så håll din dyrbara telefon hel och snygg med ett silikonskal. Den något sträva ytan gör skalet väldigt greppvänligt och skönt att hålla i handen. Om du någon gång råkat ut för att telefonen glidit ur fickan av misstag kommer du garanterat att uppskatta att skalens yta har lite mer friktion. Det är det perfekta skalet för dig som ofta har mobilen nära till hands.

 • För att det ska kännas bra att handla ditt Samsung S22 Ultra skal från Holdit fokuserar vi mycket på hållbarhet. Våra produkter är helt veganska och en stor del av sortimentet är tillverkat i återvunnet material. Dessutom använder vi nästan uteslutande papper i stället för plast i våra förpackningar och frakten hem till dig som kund är klimatkompenserad.