Kassa

  Delsumma
  Frakt
  Totalsumma (inkl. moms)
  Moms

  Prenumerera på vårt nyhetsbrev

  Få 10% rabatt på din nästa beställning

  Genom att prenumerera godkänner du vår integritetspolicy och att Holdit kan skicka riktad marknadsföring till dig via e-post.

  Leverans & Betalning

  Filter & sortera

  Sortering

  iPadfodral

 • Precis som mobilen och datorn utsätts din iPad lätt för slitage. Med ett iPadfodral minskar du risken för att få tråkiga repor eller andra skador på din surfplatta. Apples iPad har blivit en favorit för många då den kombinerar det bästa av två världar. Den slimmade designen gör den lika enkel att ta med sig som en mobil men den större skärmen gör det smidigt att t.ex. kolla på videos, spela spel eller använda i jobbet.

 • Hos Holdit hittar du flera varianter av iPadskal och fodral som passar dina behov. De klassiska iPadfodralen har en hårdare baksida med en vikbar framsida som även skyddar skärmen. Framsidan fungerar även som ett stöd för din iPad när du vill ha den stående. För den som vill ha ett tunnare skydd har vi även iPadskal i silikon. Dessa liknar våra mobilskal i silikon och täcker baksidan samt alla hörn och kanter. Skalet omsluter hela surfplattan utan att täcka över laddningsuttag. Upptäck en helt ny typ av iPadskal som vi tror kommer bli ett givet komplement till surfplattan. För att även skydda displayen har vi givetvis även skärmskydd som passar till iPad. Kombinera dessa och din iPad kommer att vara både fri från repor och smuts och behålla sin slimmade känsla.

 • Våra iPadskal kommer i flera trendiga färger och utföranden för att du ska kunna hitta en ny favorit. För en enhetlig look kan vi tipsa om att matcha ditt iPadfodral med vårt övriga sortiment. Varför inte köpa till ett mobilskal eller datorfodral i samma färg för att ge alla dina tillhörigheter ett lyft?