Kassa

  Delsumma
  Frakt
  Totalsumma (inkl. moms)
  Moms

  Prenumerera på vårt nyhetsbrev

  Få 10% rabatt på din nästa beställning

  Genom att prenumerera godkänner du vår integritetspolicy och att Holdit kan skicka riktad marknadsföring till dig via e-post.

  Leverans & Betalning

  Samarbete med Bower

  Återvinn och samla poäng

  Nu kan du enkelt återvinna förpackningen till din Holdit-produkt via Bower.

  Bower är ett företag som specialiserar sig på återvinning och återbruk och ger dig möjlighet att tjäna poäng varje gång du återvinner din förpackning genom deras app.

  Dessa poäng kan du sedan använda för kuponger, donationer eller till och med omvandla dem till kontanter. Genom att engagera dig i Bowers återvinningsgemenskap kan du göra en verklig skillnad för miljön och bidra till en mer hållbar framtid för kommande generationer, samtidigt som du blir belönad för ditt miljömedvetna val.  


  Såhär gör du:  

  1. Skanna  

  Börja med att skanna dina förpackningar i Bower appen. Plastpåsar, mjölkkartonger, metallburkar – allt som har en streckkod går att panta! Du skannar enkelt streckkoden på förpackningen och får poäng som kan konverteras till pengar, lösas in mot kuponger eller doneras till välgörenhet. Allt detta direkt i mobilen! 


  2. Återvinn 

  När det är dags att slänga soporna tar du dig till din närmaste plats för återvinning. Inne i Bower-appen finns det redan tusentals inlagda stationer– eller registrera din egen! Du kan panta överallt där det är tillåtet att återvinna – kvarterets eget miljörum, villans flerfackskärl eller, som i vissa kommuner, med dina egna optibags. 
   


  3. Bli Belönad  

  Väl vid återvinningsplatsen blir du ombedd att bekräfta att du är där och att du har tagit med dina förpackningar. När du har gjort det och slängt dina förpackningar i rätt behållare blir du belönad för din insats och kan spendera dina poäng precis som du vill: ta ut i pengar, lösa in mot kuponger eller donera till en hjärtefråga.