Kassa

  Delsumma
  Frakt
  Totalsumma (inkl. moms)
  Moms

  Prenumerera på vårt nyhetsbrev

  Få 10% rabatt på din nästa beställning

  Genom att prenumerera godkänner du vår integritetspolicy och att Holdit kan skicka riktad marknadsföring till dig via e-post.

  Leverans & Betalning

  Filter & sortera

  Sortering

  Klistermärken

 • Stickers är ett roligt sätt att piffa upp dina tillhörigheter. Sätt en personlig touch på din telefon med olika sticker packs. Här hittar du klistermärken som är perfekta för att mixa och matcha med dina olika mobilskal. Fäst dem på din telefon, dator eller andra tillhörigheter du vill dekorera lite extra. Endast fantasin sätter gränserna. Vi har stickers i flera format och färger, för att du skall kunna visa upp just din stil. Det senaste tillskottet bland klistermärken är letter stickers, alltså bokstäver. Var du en av dem som hade ditt namn på dörren till barnrummet kommer du definitivt gilla dessa. Locka fram din kreativa sida och dekorera dina prylar för att göra dem mer personliga. Fäst dina initialer, ditt namn eller andra ord på exempelvis mobilen, datorn, anteckningsblocket eller hörlurarna.

 • Klistermärkena är designade för att vara kompatibla med alla våra mobilskal utan att störa trådlös laddning. Alla stickers fästs med stark 3M-tejp. Du kan vara säker på att dina stickers sitter på plats till dess att du vill byta ut eller flytta runt dem. Tejpen gör det möjligt att fästa klistermärken på alla tänkbara ytor du vill liva upp. De lämnar inga tråkiga tejprester och förstör inte heller ytorna du fäster dem på. Tänk dock på att ju fler gånger du tar loss dina stickers, desto sämre fäster tejpen.

 • Alla våra förpackningar är tillverkade av återvunnet papper och minimalt med plast för att vara så hållbara som möjligt. Dessutom är alla våra stickers och klistermärken gjorda i 100% veganska material. På Holdit tar vi hållbarhet på allvar och vill att våra produkter har ett så litet klimatavtryck som möjligt. Du vet väl att vi även erbjuder fri frakt och en leveranstid på 1-3 arbetsdagar? Dessutom är din, liksom alla våra leveranser klimatkompenserade. Så vad väntar du på? Köp stickers idag!