Kassa

  Delsumma
  Frakt
  Totalsumma (inkl. moms)
  Moms

  Prenumerera på vårt nyhetsbrev

  Få 10% rabatt på din nästa beställning

  Genom att prenumerera godkänner du vår integritetspolicy och att Holdit kan skicka riktad marknadsföring till dig via e-post.

  Leverans & Betalning

  Filter & sortera

  Sortering

  Watch Band

 • Det är många som upptäckt fördelarna med en Smartwatch. På samma sätt som mobilen fick fler funktioner och blev som en liten dator vi kunde bära med oss i fickan har smartklockan tagit det ett steg längre. Nu kan vi bära med oss en mobil i miniformat på armen.

 • Ett Watch Band är en nödvändighet för att du ska kunna bära klockan på armen vilket gör det till det mest självklara tillbehöret till din smartwatch. Vårt populära silikonsortiment har fått ett nytt tillskott i form av armband till just Smartwatch. Du klickar enkelt fast ditt armband till klockan och kan sedan vara säker på att det sitter på plats. Det mjuka silikonet i armbanden sitter skönt mot huden och är svett- och vattenavvisande vilket gör det lämpligt för t.ex. träningspasset. Givetvis passar det lika bra vid andra tillfällen. För att matcha med vårt övriga sortiment har vi tagit fram Smartwatch Armband i fem av våra mest populära färger. Du kan därför kombinera ihop ett helt kit med både armband och t.ex. fodral för mobil, AirPods, laptop eller iPad och få allt i samma färg.

 • Armbanden kommer i två olika storlekar. En mindre som passar Smartwatch 38, 40 och 41 samt en något större som passar Smartwatch 42, 44 och 45. Du kan enkelt justera längden på silikonbandet så att det passar din handled perfekt. En smartklocka kan utsättas för mycket slitage under en dags användning och för att inte riskera att repa displayen kan vi tipsa om våra praktiska skärmskydd för din Smartwatch. Glaset skyddar skärmen och har en fettavvisande yta som dessutom minimerar fläckar och fingeravtryck. Dessa kommer i sex olika storlekar för att passformen ska vara perfekt anpassad efter klockan. Hitta tillbehör till dom Smartwatch hos Holdit.