Kassa

  Delsumma
  Frakt
  Totalsumma (inkl. moms)
  Moms

  Prenumerera på vårt nyhetsbrev

  Få 10% rabatt på din nästa beställning

  Genom att prenumerera godkänner du vår integritetspolicy och att Holdit kan skicka riktad marknadsföring till dig via e-post.

  Leverans & Betalning

  The new era

  Vi växlar upp och lanserar ny e-handelsplattform!

  Om vi får säga det själva, så är vi en framstående aktör inom trendiga mobilaccessoarer, och vi meddelar nu stolt lanseringen av vår nya sajt. Sajten, som är skapad tillsammans med handelsplattformen Centra och webbyrån Rivercode, är en banbrytande satsning som markerar en ny era, ett sorts Holdit 2.0! Den nya sajten är sprungen ur en strävan efter att skapa en engagerande och sömlös online-upplevelse för alla våra D2C-kunder.

  Vår D2C-affär fortsätter växa och 2023 slog vi återigen försäljningsrekord, för sjätte året i rad sedan lanseringen 2019. 

  För att fortsätta satsningen har vi nu tagit nästa steg i vår digitala närvaro genom en migration till Centra, en innovativ handelsplattform som redan har levererat framstående lösningar till kunder som Stronger, Eton och Nudie Jeans. Detta partnerskap positionerar oss för att erbjuda en effektivare och mer modern e-handelsplattform som kommer att stödja vårt varumärkes tillväxt och kundupplevelse ytterligare.

   För att säkerställa en estetiskt tilltalande och användarvänlig design har vi valt att arbeta med Rivercode, en framstående webbyrå med en beprövad historia av att leverera högkvalitativa och innovativa sajter. Vi har lagt stor vikt vid att skapa en visuellt tilltalande och funktionell design som matchar Holdits dynamiska, och samtidigt trendiga, varumärkesidentitet.

  Vår nya sajt erbjuder en omfattande portfölj av mobilaccessoarer, där varje produkt är PETA-godkänd och tillverkad med fokus på planeten och människorna som bor här. Genom den förbättrade användarupplevelsen och det utökade sortimentet strävar vi alla på Holdit efter att skapa en holistisk shoppingupplevelse för våra kunder.

  "Vi är glada över att presentera vår nya hemsida och att ha samarbetat med Centra och Rivercode för att nå detta mål. Den nya plattformen kommer att stärka vårt engagemang för att erbjuda högkvalitativa, trendiga mobilaccessoarer till våra kunder på ett mer tillgängligt sätt," - säger Adam Lindh, CDO på Holdit.

  För ytterligare information, vänligen kontakta:

   Pontus Lindh, VD

   Adam Lindh, Chief Digital Officer

   Emmy Nyberg, Marknadschef

  Om Centra

  Centra är en ledande handelsplattform som erbjuder innovativa lösningar för företag inom detaljhandeln. Med en imponerande portfölj av klienter strävar Centra efter att förändra och förbättra det digitala handelslandskapet.

   Om Rivercode

  Rivercode är en prisbelönt webbyrå som specialiserar sig på att leverera skräddarsydda webbplatser och digitala lösningar. Med en passion för design och teknik strävar Rivercode efter att skapa enastående och användarvänliga webbupplevelser.