Kassa

  Delsumma
  Frakt
  Totalsumma (inkl. moms)
  Moms

  Prenumerera på vårt nyhetsbrev

  Få 10% rabatt på din nästa beställning

  Genom att prenumerera godkänner du vår integritetspolicy och att Holdit kan skicka riktad marknadsföring till dig via e-post.

  Leverans & Betalning

  Spring / Summer 23

  Ny vår- och sommarkollektion!

  Vi fortsätter året med att lansera vår nya vår- och sommarkollektion i starka nyanser! Med inspiration från 80-talets sporty chic-tema kommer nya färgerna Acid Green och Orange Juice, tillsammans med det tvåfärgade skalet Seethru i Orange Juice och Bright Pink. Alla skal och färger kommer till ett brett utbud av telefonmodeller, där toppsäljarna ligger på senaste iPhone 14-släppet från Apple. 

   Sedan lanseringen för två veckor sedan har våra nya skal synts flitigt på Instagram, och på våra ambassadörer Amanda Strand, Emelie Malou, Tscherajna och Donna Romina.

   För att kicka igång lanseringen bjöd vi ett hundratal influencers till två olika lanseringsevent, och det första gick av stapeln på Skålen i Stockholm. Eventet planerade vi tillsammans med Graaf Ledin PR, och alla gäster fick ta del av Sebastian Brännéns musik, tatueringar, mat och dryck, och självklart, vår alldeles egna skalbar. 

   Tre veckor senare bar det av till Kink Bar i Berlin, där SILK Relations PR hade styrt upp en festligare middag. Trots hård konkurrent från både H&M och Adidas, som hade event samma kväll, kom många stora profiler med närmare miljonen i följarantal. På Kink Bar mixades det skivor med asiatiska smårätter och drinkar. 

   Våra nya silikonskal innehåller 100% återvunnen och GRS-certifierad PC-plast, och Seethru-skalen är 100% återvunna. Priserna varierar mellan 199–299 SEK och den nya kollektionen är nu live hos återförsäljare och här på holdit.com!