Kassa

  Delsumma
  Frakt
  Totalsumma (inkl. moms)
  Moms

  Prenumerera på vårt nyhetsbrev

  Få 10% rabatt på din nästa beställning

  Genom att prenumerera godkänner du vår integritetspolicy och att Holdit kan skicka riktad marknadsföring till dig via e-post.

  Leverans & Betalning

  MagSafe

  I den ständigt utvecklande världen av teknik är det viktigt att hålla sig uppkopplad, och vi på Holdit vill att du ska kunna göra det med stil! Med den senaste MagSafe-teknologin har Apple tagit trådlös laddning och användning av tillbehör till en ny nivå och vi presenterar därmed stolt vårt utbud av MagSafe skal i färger som matchar din unika personlighet och livsstil!

  MagSafe laddning och populära färger

  Vi förstår vikten av att erbjuda valmöjligheter när det gäller MagSafe laddning och vårt sortiment erbjuder den perfekta nyansen av jeansblått till trendigt ljusrosa och klassiskt vitt. Oavsett om du föredrar ett elegant och diskret mobilskal, eller ett som sticker ut lite mer, så vågar vi påstå att vi har det perfekta MagSafe skalet för att komplettera din stil! 

   Säkerhet och stil

  Våra mobilskal med inbyggd MagSafe-teknologi är inte bara en fröjd för ögat, de är också konstruerade med högsta kvalitet för att skydda din enhet. Den magnetiska anslutningen med MagSafe förblir intakt, så att du kan ladda trådlöst och använda magnetiska tillbehör utan kompromisser. Kombinationen säkerhet och stil innebär att du kan njuta av det bästa av två världar.

   Anpassa din upplevelse

  Vårt mål är att du ska kunna skapa en mobilupplevelse som är unik. Genom att erbjuda olika färger på våra MagSafe skal ger vi dig verktygen att anpassa din enhet enligt dina egna önskemål. Byt ut ditt skal beroende på humör, tillfälle eller helt enkelt för att matcha din outfit – möjligheterna är oändliga!

   Hållbarhet och kvalitet

  Vi strävar efter att inte bara erbjuda variation och stil, utan också hållbarhet och kvalitet. Våra mobilskal är tillverkade av högkvalitativa material för att säkerställa att de inte bara ser bra ut, utan också håller över tid. Vi tror på att erbjuda produkter som är värda investeringen och som kommer att följa med dig genom vardagen.

   Utforska vårt utbud som erbjuder MagSafe laddning i olika färger och låt din personlighet lysa igenom varje dag. Vi strävar efter att göra din mobilupplevelse funktionell, unik och trendig, så shoppa ditt nya MagSafe skal redan idag!