Kassa

  Delsumma
  Frakt
  Totalsumma (inkl. moms)
  Moms

  Prenumerera på vårt nyhetsbrev

  Få 10% rabatt på din nästa beställning

  Genom att prenumerera godkänner du vår integritetspolicy och att Holdit kan skicka riktad marknadsföring till dig via e-post.

  Leverans & Betalning

  Filter & sortera

  Sortering

  Airpods Fodral Silikon

 • Utöver mobilen är trådlösa hörlurar något de flesta alltid bär med sig och Apples variant AirPods är en favorit hos många. Med musik i öronen blir pendlingen, promenaden eller träningspasset betydligt roligare. Ju mer du använder dina AirPods desto mer yttre påfrestningar utsätts de för. Genom att använda ett AirPods skal Silikon håller du etuiet skyddat och fräscht länge.

 • Fodralet är tillverkat i mjukt silikon och har en ultratunn passform på endast 0.8 mm. På så sätt omsluter fodralet hela ditt AirPods-etui och håller det fritt från smuts och repor. Ett AirPods Fodral Silikon är enkelt att sätta på och ta av för att du ska kunna rengöra det eller byta till ett fodral i en annan färg. Det smidiga materialet silikon bidrar även till lite mer friktion vilket gör det greppvänligt så att du inte riskerar att AirPodsen glider ur handen eller fickan. Våra AirPods Fodral Silikon stör inte trådlös laddning och har en öppning vid laddningsuttaget så att du inte ska behöva ta av fodralet för att ladda dina AirPods.

 • Våra silikonfodral finns till modellerna AirPods gen 1, 2 och 3 samt AirPods Pro. Hos Holdit finns även silikonskal till mobilen i samma färger så att alla dina viktigaste accessoarer ska kunna matcha. Alla produkter i vårt sortiment är helt veganska och en stor del innehåller återvunnet material för att på så vis vara så hållbara som möjligt. Utöver AirPodsfodral i silikon finns även fodral till AirPods i TPU. Dessa fodral kallar vi Seethru och är något tjockare och mer stöttåliga än silikonfodralen. Seethru-fodralen kommer i flera transparenta nyanser som ger en stilren look till dina AirPods.