Kassa

  Delsumma
  Frakt
  Totalsumma (inkl. moms)
  Moms

  Prenumerera på vårt nyhetsbrev

  Få 10% rabatt på din nästa beställning

  Genom att prenumerera godkänner du vår integritetspolicy och att Holdit kan skicka riktad marknadsföring till dig via e-post.

  Leverans & Betalning

  Holdit x Tschäry

  Med siktet inställt på Tyskland inleder vi nytt ambassadörskap med influencern Tschäry

  Redan i mars etablerades den första kontakten med Tschäry och nu, åtta månader senare, går samarbetet live. Vår senaste kollektion präglas av starka färger och eldiga nyanser, och likt höstkollektionen sticker samarbetet med Tschäry ut lite extra. 

   I den mest iögonfallande kampanjen hittills har vi tagit hjälp av teamet på AIMS Management i Köln, som bland annat representerar den Münchenbaserade profilen Tschäry, för att skapa marknadsföringsmaterial som attraherar våra tyska kunder! Syftet är att sprida Holdit som varumärke, på en av Europas största marknader, genom Tschärys närvaro på Instagram och TikTok.

  Strategin bygger på företagets nya ambassadörskoncept, och vi tror starkt på att materialet med Tschäry även kommer ge en extra push på den skandinaviska marknaden. Karina, som hon egentligen heter, lanserade nämligen en kollektion tillsammans med svenska CAIA Cosmetics för bara några veckor sedan, som fått stor spridning nationellt och internationellt. 

  " Vi är väldigt glada över att kunna lansera detta samarbete och det känns extra kul att andra svenska aktörer, som vi inspireras av när det kommer till kommersiell och kreativ marknadsföring, också fått upp ögonen för Tschäry. Det känns verkligen som att vi är ”rätt på det” när vi nu lägger i en extra växel med ny influencer marketing-strategi och ökat fokus på Tyskland " - Säger Emmy Nyberg, Marknadschef på Holdit. 

  Ambassadörsskapet sträcker sig till Mars 2023 och Tschäry kommer synas i företagets marknadsföring löpande. I planeringen ligger också ett större event i Berlin för att pusha den nya vårkollektionen i början av nästa år.