Kassa

  Delsumma
  Frakt
  Totalsumma (inkl. moms)
  Moms

  Prenumerera på vårt nyhetsbrev

  Få 10% rabatt på din nästa beställning

  Genom att prenumerera godkänner du vår integritetspolicy och att Holdit kan skicka riktad marknadsföring till dig via e-post.

  Leverans & Betalning

  Medlemsvillkor


  VAD INNEBÄR DET ATT BLI MEDLEM?

  • Du får ett användarkonto och kan se gjorda köp och andra uppgifter om ditt medlemskap.

  • Du samlar poäng på gjorda köp när du är inloggad på ditt användarkonto och kan få digitala värdecheckar.

  • Du får anpassade erbjudanden, sms och nyhetsbrev – om du inte väljer att tacka nej till det.

  • Dina personuppgifter behandlas av Holdit AB (”Holdit”, ”vi”, ”oss”) för ovan syften. Du kan läsa mer detaljerat om hur vi behandlar dina personuppgifter nedan och i vår personuppgiftspolicy.


  BAKGRUND

  I dessa kundklubbsvillkor kan du läsa om vad det innebär att vara kundklubbsmedlem i Holdits kundklubb. Läs igenom dessa kundklubbsvillkor och vår personuppgiftspolicy innan du blir medlem så att du vet vad du väljer att bli medlem i och vad det innebär.


  MEDLEMSKAP HOS HOLDIT

  Holdits kundklubb är kostnadsfri. Medlemskapet gäller på Holdit.com. Medlemskapet är personligt och kan inte överlåtas till någon annan. För att bli medlem behöver du ha godkänt våra kundklubb villkor och skapat ett konto på Holdit.com, vara privatperson och minst 18 år.

  När du blir medlem behöver du registrera ditt namn, din mejladress och ditt telefonnummer. Du kan också välja att lämna ditt födelsedatum i syfte att vi ska kunna skicka ett personligt erbjudande i samband med din födelsedag. Ditt medlemskap är personligt och får inte överlåtas. När du registrerar ett konto på Holdit.com registreras dina medlemsköp under förutsättning att du är inloggad på ditt användarkonto.


  MARKNADSFÖRING OCH INFORMATION

  När du väljer att bli medlem hos oss kommer du som kund att få direktmarknadsföring och information med exklusiva erbjudanden, förmåner, rabatter och information i nyhetsbrev via mejl och sms. Detta gäller bara om du inte har valt att tacka nej till det. Du kan när som helst välja att tacka nej till direktmarknadsföring och att dina personuppgifter behandlas för detta ändamål.

  Som medlem kan du få personligt anpassade erbjudanden, t.ex. relevanta produktrekommendationer eller liknande. Sådana erbjudanden baseras på din köphistorik och ges till dig via utskick och i digitala kanaler. Syftet med detta är att skapa ett mervärde för dig som medlem så att du får erbjudanden och information om produkter som du kan tänkas vara intresserad av. Vårt budskap och vår kommunikation till dig blir på så sätt mer relevant.


  PERSONUPPGIFTER

  Holdit AB ansvarar för behandlingen av dina personuppgifter. Väljer du att bli medlem så kommer vi att behandla dina personuppgifter för att vi ska kunna
  – hantera ditt medlemskap, dina värdecheckar och ditt användarkonto, och
  – ge dig anpassade erbjudanden, sms och nyhetsbrev (om du inte valt att tacka nej till det)

  Vi behandlar dina personuppgifter utanför EU/EES. Du har vissa rättigheter som du kan utöva för att påverka hur vi behandlar dina personuppgifter. Dina rättigheter är rätten att klaga till Integritetsskyddsmyndigheten, rätten att återkalla ditt samtycke, rätt till tillgång, rätt att göra invändningar, rätt till radering, rätt till rättelse, rätt att begränsa personuppgiftsbehandlingen och rätt till dataportabilitet.

  Om du vill veta mer om dina rättigheter eller om du vill utöva dina rättigheter är du välkommen att kontakta oss. Du kan läsa mer om hur vi behandlar dina personuppgifter i vår personuppgiftspolicy, som du hittar på vår hemsida.


  ANVÄNDARKONTO

  När du registrerar dig som medlem skapas inloggningsuppgifter till ditt användarkonto. Inloggningsuppgifterna är din mejladress och det lösenord som du valt vid registreringen. Syftet är att du som medlem snabbt och enkelt ska kunna hantera ditt medlemskap, t.ex. ändra uppgifter, se aktuellt poängsaldo, värdecheckar och medlemsnivå.

  I inloggat läge kan du också invända mot direktmarknadsföring och begära utträde (vilket du givetvis även kan göra genom att kontakta oss). Du kommer även kunna se och följa dina aktuella och tidigare köp hos oss samt spara din leveransadress och se personliga erbjudanden. Som medlem kan du också få möjlighet att berätta för oss vad du tycker om de produkter som du köpt av oss. Genom att vara inloggad när du handlar online, säkerställer du också att dina poäng blir registrerade och därmed att du får rätt medlemsförmåner.


  POÄNGSYSTEM / BONUSSYSTEM

  När du registrerar dig som medlem skapas inloggningsuppgifter till ditt användarkonto. Inloggningsuppgifterna är din mejladress och det lösenord som du valt vid registreri

  Som medlem får du poäng på dina köp hos Holdit, med 5% återbäring (1 poäng = 1 kr). Du får endast poäng om du loggat in på ditt användarkonto så att köpet registreras som ett medlemsköp. [Köp av eventuellt presentkort eller köp som betalas med värdecheck är ej bonusgrundande.] Så snart poängen är uppnådd skapas en digital värdecheck som kan sedan nyttjas vid ett onlineköp. För att få en första värdecheck behöver du ha uppnått 500 poäng.

  Se de olika nivåerna på vårt poängsystem i punktlistan nedan. En värdecheck kan varken helt eller delvis omvandlas till kontanter. Om du har en värdecheck kommer värdechecken synas i kassan när du är inloggad och du får information om dina värdecheckar via mejl. Aktuellt poängsaldo och giltighetstid för dina aktuella värdecheckar finner du genom att logga in på ditt användarkonto. Dina poäng försvinner om du inte använt dina poäng under de kommande tolv månaderna från att du fått dina poäng.


  OLIKA NIVÅER FÖR VÅRT POÄNGSYSTEM:

  • 500 poäng ger dig en bonus på 25 kr

  • 1000 poäng ger dig en bonus på 50 kr

  • 1500 poäng ger dig en bonus på 75 kr

  • 2000 poäng ger dig en bonus på 100 kr


  HOLDITS MEDLEMSNIVÅER

  Våra olika medlemsnivåer är “Business as usual”, “Best Friends” och “In a relationship”. De bonuspoäng som du samlat in under de senaste tolv månaderna ligger till grund för din medlemsnivå.

  När du handlat för det som krävs för respektive nivå, uppgraderas ditt medlemskap och du behåller din nya medlemsnivå under tolv månader. Därefter är det dina totala inköp under de senaste tolv månaderna som ligger till grund för din kommande medlemsnivå.

  Vid retur av köp, minskas den nivågrundande summan med motsvarande belopp som returen och eventuell nedgradering kan ske om köpet har föranlett en uppgradering. Upp- och nedgradering sker löpande under kalenderåret. Ju mer inköp du gör under ett år, desto högre medlemsnivå och desto mer exklusiva erbjudanden får du.


  MEDLEMSKAPETS GILTIGHET OCH UPPHÖRANDE

  Ditt medlemskap hos Holdit gäller tills vidare och du kan när som helst avsluta ditt medlemskap genom att kontakta kundservice på mejl . Om du inte har registrerat ett medlemsköp under en period av 24 månader kommer ditt medlemskap automatiskt att avslutas, dina personuppgifter raderas och eventuella innestående poäng raderas. Detta gäller inte om du hör av dig till oss och ber att få vara kvar. Holdit har rätt att säga upp medlemskap vid misstanke om att medlemskapet missbrukas.


  ÄNDRINGAR I VILLKOREN

  Holdit har rätt att ändra kundklubbsvillkoren. Vi kommer informera dig om ändringar på vår hemsida och via mejl. Sista versionen av kundklubbsvillkoren finns alltid på vår hemsida. Gillar du inte ändringarna kan du när som helst gå ur kundklubben.