Kassa

  Delsumma
  Frakt
  Totalsumma (inkl. moms)
  Moms

  Prenumerera på vårt nyhetsbrev

  Få 10% rabatt på din nästa beställning

  Genom att prenumerera godkänner du vår integritetspolicy och att Holdit kan skicka riktad marknadsföring till dig via e-post.

  Leverans & Betalning

  Filter & sortera

  Sortering

  Alla våra mobilskal innehåller återvunna material och är godkända av PETA samt GRC-certifierade, vilket gör att du kan äga ett mobilskal från oss med gott samvete.

  iPhone Skal

 • Söker du ett skal till din mobil har du kommit helt rätt. Ge din telefon en ny look med ett snyggt mobilskal från Holdit. Vi har mobilskal i flera olika färger och stilar för att du ska hitta just det som passar dig.

  För oss på Holdit är en mobiltelefon inte bara en funktionell produkt, utan även en chans att uttrycka sin kreativitet och modekänsla. Vårt sortiment är utformat för att du ska kunna hitta just det som passar dig. Är du ute efter att addera en färgklick till din outfit så välj ett mobilskal i en stark färg. Vill du i stället behålla mobilens stilrena utseende så välj ett skal i en mer neutral och jordnära färg. Vi har flera accessoarer som är både trendiga och praktiska på lager, så låt dig inspireras och hitta dina mobiltillbehör idag. Med våra accessoarer blir din telefon komplett.

 • Mobilskal Silikon är en av våra mest populära produkter.

  - Mjuk och tunn passform

  - Greppvänlig, matt yta

  - Tåligt mot repor


  Mobilskal Seethru i genomskinlig TPU är perfekt när du vill ha lite extra stöttålighet

  - Något hårdare än silikonskalen

  - Stötdämpande bumperkant

  - Enkelt att rengöra


  Mobilskal Slim är ett hårt skal som enkelt glider ner i fickan

  - Tunn passform

  - Tåligt mot repor och damm

  - 100% återvunnet

 • Vill du ha ett slitstarkt skydd för din telefon så ta en titt på våra Seethru mobilskal gjorda av färgad genomskinlig TPU-plast. Vi har tagit fram de allra trendigaste färgerna för dig. Fodralen har en tjockare kant som ger extra tålighet mot stötar och repor som annars lätt kan uppkomma. På så sätt kan du bära med dig mobilen i fickan eller väskan och vara trygg med att mobilen är skyddad. Våra bästsäljande silikonskal är tunnare och formar sig efter din telefon runt knappar och uttag. Skalet är utformat i tunn design för att inte störa eventuell trådlös laddning via QI. Silikonet är greppvänligt och minskar risken för att telefonen glider ur händerna. Perfekt för den som ofta har mobilen nära till hands. Det senaste tillskottet kallas vi mobilskal Slim. Detta hårdare skal har lika tunn passform som silikonskalen men glider lättare ner i fickan och den matta ytan gör att damm och smuts inte fäster lika lätt.

  På Holdit har vi även stort fokus på hållbarhet. Återvunnen plast används i alla våra förpackningar för att minska vårt avtryck och kunna säkerställa för våra kunder att de bidrar till en bättre framtid. Det ska alltid kännas tryggt att handla hos oss och du ska alltid kunna handla med gott samvete. Vi har fri frakt på alla köp och all transport är klimatkompenserad. De flesta produkterna i vårt sortiment innehåller återvunnet material. Mobilskal Seethru och mobilskal Slim är faktiskt tillverkade med enbart återvunnet material. Gör ett bra val för både dig och miljön och välj ett mobilskal från Holdit.